Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Help, mijn personenbelasting is nog niet ingediend!

De laatste weken werden we door onze klanten naar jaarlijkse gewoonte bestookt met steeds dezelfde vraag: “Is mijn personenbelasting al binnen?”. Het antwoord kan ja zijn, maar is ook vaak neen.

We willen je uiteraard zo goed mogelijk helpen, maar de vele deadlines die elkaar snel opvolgen – denk maar aan de btw-periodes van april en juli en het afsluiten van het boekjaar – maken het onmogelijk om al deze belastingaangiften op zulke korte termijn te verwerken. Zeker als je weet dat wij enkel de meest voordelige aangifte opsturen. We nemen onze tijd om alles fiscaal te optimaliseren voor zowel zelfstandigen als (nog meer) voor vennootschappen.

De deadline van vennootschapsbelasting is eind september. Wanneer we deze belasting invullen, is het mogelijk dat er nog aanpassingen moeten gebeuren in je personenbelasting. Daarom krijgen we tot eind oktober om zowel je vennootschapsbelasting als je personenbelasting in orde te brengen. Maak je dus geen zorgen. We denken aan jullie. Maar te gepasten tijde!

Help, mijn personenbelasting is nog niet ingediend!

Geen paniek, je riskeert nog geen boete. Als boekhouders hebben we immers het voorrecht om langer na te denken over je belastingaangifte! En dat heeft zo z’n gegronde redenen.

Nieuws