Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton zoekt jobstudenten!

Laat ons alvast één ding duidelijk maken: we zijn niet noodzakelijk op zoek naar een student accountancy/fiscaliteit. Dat mag zeker, maar Kroton werkt al jaren samen met studenten uit verschillende studierichtingen. Zo kregen we al een dokter, een apotheker en een kinesist in spe over de vloer en hielpen ook leerlingen uit de studierichtingen humane wetenschappen en toegepaste economische wetenschappen ons om de drukke btw periodes te overleven.

We zoeken gemotiveerde studenten om ons te helpen bij ons administratieve werk tijdens de komende zomermaanden. Wat houdt dat in? We leren je de basis van boekhouden. Zo kan je facturen inboeken in ons boekhoudkundig systeem, in beperkte mate de administratie opvolgen en archiveren.

Kroton is een knus bedrijf, dus je wordt steeds goed opgevolgd en begeleid.  We verwachten natuurlijk wel dat je af en toe zelfstandig kan handelen, dynamisch bent en dat je correct en nauwkeurig te werk gaat!

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail op info@kroton.be of geef ons een belletje op het nummer 02/720.32.50. Er zijn plekjes beschikbaar in onze kantoren in Kraainem en Hofstade.

Kroton zoekt jobstudenten!

De zomervakantie staat voor de deur en lonkt alvast naar de vele 'blokkende' studenten. Dit is een oproep naar de leerlingen die graag een centje bijverdienen tijdens de zomermaanden. Ken jij iemand die op zoek is naar een fijne en afwisselende vakantiejob? Of ben je zelf student en wil je iets bijleren naast je studie? Dan is een vakantiejob bij Kroton misschien wel iets voor jou!

Nieuws