Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom Daniel!

Werkzaamheden die gewoon doorlopen én onze optimale Kroton-service behouden in combinatie met een werkkracht minder? Da’s – zelfs voor onze allround boekhouders & fiscalisten  – een beetje té pittig. We waren dus al even op zoek naar een geschikte tijdelijke vervanger voor Sil. Wie zoekt, die vindt! Nog voor je dit leest, ging onze nieuwe aanwinst Daniel al van start bij ons team in Meise.

Daniel woont in Wezembeek-Oppem, is perfect tweetalig en vertrouwt op een impressionant CV. Dankzij een uitgebreide praktijkervaring binnen diverse boekhoud- & fiscale kantoren en grotere KMO’s, zorgt hij voor het perfecte beheer en een correcte opvolging van ieder klantendossier.

In aanvulling op zijn functie als Accountant, maakt hij ook deel uit van de boekhoudkundige cel van het ITAA: het Institute for Tax Advisors and Accountants. Binnen het instituut draagt hij zijn steentje bij aan verbeteringen van boekhoudkundige processen. Die hervormingen zorgen op z’n beurt voor een hogere kwaliteit van dienstverlening. En daar worden ook wij heel blij van.  

Z’n eerste prioriteit? Die ligt bij het vervangen van Sil tijdens haar zwangerschapsverlof. Wees dus niet verbaasd als onze nieuwe topmedewerker je contacteert. Daniels nieuwe rol binnen Kroton omvat voornamelijk het afsluiten van boekhoudingen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen en het indienen van fiscale aangiftes. Met z’n sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden is hij gewapend om de nodige ondersteuning te bieden.

Naast boekhouding en fiscaliteit houdt hij ervan om een balletje te kloppen, zowel met de golfstick als de tennisraket. Game set match!

Welkom Daniel!

Wellicht zijn jullie op de hoogte dat onze collega Sil in blijde verwachting is van haar tweede kindje. Terwijl zij zorgt voor de uitbreiding van de Kroton-familie, houden wij de boel draaiende. Daarvoor rekenen we op de ondersteuning van onze interim collega Daniel!

Nieuws