Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom Francis!

Francis is meer dan 25 jaar actief in boekhouding en fiscale adviesverlening. In het verleden gaf hij les in fiscaliteit en werd hij door meerdere rechtbanken aangesteld als gerechtsdeskundige. Deze laatste opdracht behelst verslag uitbrengen aan de Rechtbank omtrent geschillen met een cijfermatige impact. En dat op een volledig onpartijdige wijze natuurlijk. Ondertussen volgt hij regelmatig bijscholingen om z’n kennis over boekhouding en fiscale adviesverlening op een proactieve wijze up-to-date te houden.

Francis runt al meer dan 15 jaar z’n eigen kantoor in Dilbeek, waar hij van dienst blijft om zijn huidig en toekomstig cliënteel de best mogelijke service te bieden. Natuurlijk kan je hem nu ook terug vinden in onze kantoren in Kraainem en Hofstade! Francis beschikt over een zeer gevarieerd cliënteel in verschillende sectoren. Aarzel dus niet om eens binnen te stappen in één van onze kantoren in Kraainem en Hofstade voor het op maat gemaakte fiscaal of boekhoudkundig advies van onze nieuwe aanwinst!

Welkom Francis!

Sinds kort verwelkomt Kroton een nieuwe collega: Francis Sergeant van Accountancy & Tax Sergeant. Francis is een gecertifieerd fiscaal accountant die onze kantoren in Kraainem en Hofstade perfect versterkt dankzij zijn jarenlange ervaring.

Nieuws