Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Drones: iets voor jouw bedrijf?

Drone: een soort kleine helikopter die in onze wereld eerst onthaald werd als een duur stuk speelgoed, maar al snel z’n meerwaarde bewees dankzij z’n innovatieve manier van fotograferen en filmen. DronePort biedt de ideale locatie en testmogelijkheden voor de droneactiviteiten van startups en andere bedrijven in deze prikkelende nieuwe markt.

Een leuk weetje voor onze klanten: je kan drones perfect inzetten in je bedrijvigheid. Een dakwerker kan een drone gebruiken ter inspectie van een dak of voor het opmeten van de exacte oppervlakte ervan. Het gebruik van een drone verleent zich perfect voor het opmeten van de juiste oppervlakten van een tuin, waardoor het een handig instrument lijkt voor een tuinaanlegger. Een drone komt ook van pas wanneer een expert schade op een bepaalde hoogte moet vaststellen. Kortom, deze voorbeelden brengen inspiratie en versterken het idee dat een drone heel wat betekenen voor talloze specifieke toepassingen.

Benieuwd naar wat een drone nog meer kan? Neem een kijkje op de website www.airocollect.com van de firma Airobot NV of neem contact op met business manager Jan Leyssens jan@airobot.eu.

Drones: iets voor jouw bedrijf?

Bij Kroton denken we graag met de klant mee. Onze teambuilding bij DronePort opende onze ogen over de mogelijkheden en toepassingen van drones binnen een bedrijf. Heb jij al eens nagedacht over de meerwaarde van een drone voor jouw zelfstandige activiteit of onderneming?

Nieuws