Boekhouding Accountancy Fiscaliteit

Kroton geeft een realistische kijk op de financiële situatie van zelfstandigen en bedrijven. We zijn je boekhouder en geven je gespecialiseerd fiscaal advies. Maar we zijn ook je vertrouwenspersoon en hét aanspreekpunt dat je door die ingewikkelde Belgische wetgeving loodst.

scroll down
de vennootschap is sindsdien omgetoverd tot een modern allround accountantskantoor

Vanaf 2014 krijgt Kroton ook wat jong geweld over de vloer. Dochter Sil en – één jaar later – Sven vervoegen de rangen waardoor het kantoor nu  drie ijzersterke fiscalisten telt. De vennootschap is sindsdien omgetoverd tot een modern allround accountantskantoor. En dat werpt z’n vruchten af met een verdubbeling van ons klantenaandeel. Klaar voor een nieuwe uitdaging.

Wij zijn
Kroton

Kroton BV ziet het levenslicht in 1990. Het boekhoudkantoor wordt opgericht door Luk Van Biesen – afgestudeerd als handelsingenieur aan de Vrije Universiteit te Brussel – en specialiseert zich al snel in de opvolging van startende nationale en internationale zelfstandigen. Doorheen de jaren wordt het team aangesterkt door Hilde en Betty.

We verbreden ons spectrum elke dag een beetje meer: waar we vroeger louter een boekhouddienst leverden, leren we ondernemers nu zelf hun boekhouding en fiscaliteit beter begrijpen. Onze slogan “tijd voor wat echt telt” omhelst de meerwaarde die Kroton wil zijn voor z’n klant: een vakbekwame helpende hand bij basisvragen tot volledige analyses.

“tijd voor wat echt telt” omhelst de meerwaarde die Kroton wil zijn voor z’n klant
  • Opgericht in 1990
  • Aantal kantoren 2
  • Aantal werknemers 9

ons team