Boekhouding Accountancy Fiscaliteit

Onze diensten

Kroton laat de klant floreren. Ons deskundig team zet je bij elke dienst dus met de neus in de juiste richting. Heb je een simpele vraag over de optimalisatie van je boekhouding of de fiscale jaarafsluiting? Of wil je een vennootschap oprichten, afsluiten of omvormen? Bring it on!

scroll down
  • Boekhoudingin mensentaal

    T-rekeningen, activa, passiva en de balans: voor sommigen het begin van een horrorverhaal, voor ons a walk in the park. Eigenlijk gaat het gewoon om de dagelijkse opvolging van de aankoop- en verkoopfacturen van onze klanten en het inboeken van bankuittreksels bij vennootschappen.

  • Fiscaliteitin mensentaal

    Onze klanten hoeven geen rekening te openen op de Kaaimaneilanden. Wij bespelen de boekhouding met onze fiscale kennis in die mate dat onze klant zo min mogelijk belastingen betaalt. Uiteraard passen we steeds de juiste wetgeving  toe. Onze klant hoeft niet té vertrouwd te worden met meneer de fiscus.

  • Accountancyin mensentaal

    Bij accountancy gaan we een stapje verder. We analyseren de verwerkte boekhoudkundige stukken en vertalen de cijfers in een hapklare taal naar onze klant. Op maat gemaakt advies hoort daar natuurlijk ook bij.

ons team