Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Gastronomische teambuilding bij Kasper in Londerzeel!

Dit jaar was het de beurt aan Kasper Moerenhout. Deze jonge chef staat dagelijks achter de kookpotten in Auberge Napoleon in Meise maar tijdens het weekend verwelkomt hij ons graag in zijn woning in Steenhuffel (Londerzeel). Na de degustatie van een heerlijke crémant met zicht op de grasgroene en uitgestrekte weides namen we plaats aan tafel met zicht op een moderne, open keuken boordevol vernuftige keukenapparaten én een koelcel waarvan een hobbykok alleen maar kan dromen.

Kasper en z’n assistent Kenzo verwenden ons eerst met een drietal amuses waaronder een opgesmukte versie van de Vlaamse klassieker mosselen met frieten. Daarna volgde een heerlijk driegangenmenu. Als voorgerecht smulden we van een carpaccio van coquilles met gebakken foie gras. Daarna werden onze maagjes verwend met een stukje wild (met bijgepaste wildsaus uiteraard), zelfgemaakte kruidenkroketjes en gemarineerde rode bietjes. Een ideaal gerecht tijdens deze barre herfstdagen dus. Als afsluiter schotelde Kasper ons z’n eigen interpretatie van de Franse klassieker tarte tatin voor met een quenelle van mascarponecrème en een bolletje ijs. Tijdens de gangen door was er ruimte voor een speech, een lach en heel wat gebabbel. Het ideale scenario voor een teambuilding dus.

Gastronomische teambuilding bij Kasper in Londerzeel!

Op zondag 17 oktober organiseerde Kroton z’n jaarlijkse teambuilding-activiteit. Geen escape room of hindernissenparcours voor ons! Het team van Kroton is gevuld met echte Bourgondiërs, dus een culinaire teambuildingactiviteit is op ons lijf geschreven. Gelukkig mag Kroton een aantal culinaire wonders tot z’n klantenbestand rekenen!

Nieuws