Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kom co-worken in ons nieuwe kantoor in Hofstade!

Co-working is een wereldwijde trend van werken. Als zelfstandige heb je vaak de vrijheid om zelf te beslissen waar je juist werkt: kies je voor je woonkamer? Prima! Heb je nood aan extra afwisseling, een gestructureerde werkomgeving of werk je liever niet alleen? Dan is onze creatieve co-working space de geknipte werkplek voor jou.

Kom bij ons sleutelen aan je boekhouding of administratie en laat ons mee nadenken over je zelfstandige activiteit over een kop koffie. We bieden je dagelijks een aantal flex desks aan op de benedenverdieping die je creativiteit prikkelen en je helpen om de juiste focus te leggen! Op de bovenverdieping stellen we een persoonlijke vergaderruimte of focus room ter beschikking. Geef ons een seintje als je deze wil reserveren of hierover graag wat meer informatie verkrijgt. Wil je graag in alle discretie iets bespreken met iemand van ons team? Geen probleem, want ook daar hebben we een aparte ruimte voor op onze bovenverdieping. Je productiviteit aanscherpen? Eén adres: Tervuursesteenweg 246 in Hofstade! Van zodra het weer mag van de overheid natuurlijk…

Kom co-worken in ons nieuwe kantoor in Hofstade!

Dat Kroton zichzelf sinds half maart ook trotse eigenaar mag noemen van een kantoor in Hofstade is al lang geen breaking news meer. Maar wist je ook dat we deze nieuwe werkplek openstellen als co-working space? We verwelkomen graag iedere ondernemer die klant is bij Kroton in ons professioneel uitgerust kantoor voor een dynamisch dagje (net)werken of vergaderen!

Nieuws