Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton breidt uit: Zemst en Mechelen, wees gewaarschuwd!

Kroton draait al jaren op volle toeren in het Kraainemse kantoor met een steeds groeiend klantenaandeel. Om de service naar onze klanten optimaal te houden verwelkomden we extra collega’s in ons team. Het bleek geen evidentie om plek vinden voor deze collega’s tussen alle fardes, printers en onze opgezette vos dus uitbreiden werd een must. Sinds half maart stappen we dus gedeeltelijk uit de schaduw van Brussel met een tweede kantoor in Hofstade!

Met fierheid verkondigen we dat je sinds 15 maart steeds welkom bent in ons tweede kantoor in Hofstade, Zemst. Het bevindt zich op een boogscheut van Mechelen en is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. In dit kantoor heten Sven, Sarah, Maarten en Daisy je elke werkdag welkom voor vragen en besprekingen, bij voorkeur in het aparte vergaderlokaal of het bureau op de bovenverdieping.

Maar er is meer! Want we toveren dit kantoor ook om tot een coworking spot. We voorzien dagelijks een aantal plaatsen aan tafel voor onze klanten om aan hun boekhouding of administratie te werken. Heb je vragen of twijfels? Fire away! Jij hoeft niet meer te bellen of mailen want wij helpen je on the spot. Welkom!

Kroton breidt uit: Zemst en Mechelen, wees gewaarschuwd!

Team Kroton maakt Hofstade en omstreken onveilig

Nieuws