Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton en Tax-Service slaan handen in elkaar

Met een verleden als militair lijkt een carrière in de boekhouding niet zo’n evidentie. Wat begon met hier en daar wat belastingaangiftes invullen, mondde later uit in het volgen van diverse opleidingen waaronder een Graduaat Boekhouden en andere fiscale cursussen. Uiteindelijk behaalde Pieter z’n titel van boekhouder-fiscalist in 2020 en bouwde hij z’n eigen klantenbestand uit.

Hij kan een correcte boekhouding voeren, inkomsten van zelfstandigen optimaliseren en zoeken naar alternatieve verloningsvormen zoals een volleerd boekhouder-fiscalist dat hoort te doen. Maar als beginnend individu is het niet vanzelfsprekend om de bovenhand te houden in het steeds wijzigende fiscale landschap. Dat vroeg om een stabiele partner. Pieter botste op Kroton via z’n voormalige stagemeester en ontmoette kantoorhouder Luk op een softwareseminarie. De plannen om de handen in elkaar te slaan werden snel gesmeed: Pieter zocht een klankbord met een degelijke structuur terwijl Kroton steeds zoekt naar (jong) talent met fiscale kennis.

Pieter zal z’n verworven kennis en ervaring optimaal gebruiken en vergroten in ons kantoor in Hofstade en kennismaken met onze fantastische klanten. Hij krijgt de kans om deel uit te maken van een goed draaiend kantoor en te proeven van andere – al dan niet complexe – dossiers en erg uiteenlopende beroepen. Kroton krijgt op z’n beurt een sterk profiel erbij dat een aanzienlijke bijdrage levert aan ons boekhoudkantoor. Z’n boekhouding– en IT-skills verhogen onze efficiënte zodat we meer tijd kunnen vrijmaken voor het adviseren van klanten. Tijd voor wat echt telt.

Kroton en Tax-Service slaan handen in elkaar

Sinds enkele weken versterkt Pieter Stoefs van Tax-Service ons kantoor in Hofstade. De dertiger uit Kapelle-Op-Den-Bos behaalde de titel van boekhouder-fiscalist in 2020 maar zocht als individueel accountant een stabiele partner om z’n mannetje te kunnen staan in de complexe boekhouderswereld. Welkom Pieter!

Nieuws