Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton is bereikbaar op 3 locaties

Zo zijn we nog tot 30 mei beschikbaar in Kraainem maar openen we de deuren van ons nagelnieuwe kantoor in Meise al op 1 februari. Je denkt ‘huh’? Hieronder een kort overzicht!

Kroton Hofstade (Zemst)

Je vindt Sven Vandendael, Pieter Stoefs, Joris Ceulemans, Jona Declercq, Luk van Biesen, Daisy Cortens en stagiaire Shari Bourguignon (vanaf half februari) zoals gewoonlijk in ons kantoor op de Tervuursesteenweg 246.

Eens bellen? 015/68.97.30

Kroton Wolvertem (Meise)

Vanaf 1 februari 2023 heten we je welkom in ons nieuwe boekhoudkantoor op de Oude Vilvoorsebaan 21. Afspraak op de tweede verdieping!

Eens bellen? 02/720.32.50

Kroton Kraainem

Kroton Kraainem sluit de deuren op 30 mei 2023. Maar als je nog eens wil langskomen in de Lijsterbessenbomenlaan 5 staan Sil Van Biesen, Simon Tassignon, Hilde De Keersmaeker, Betina Mettina Espinoza, Patricia Lefevre, Luk Van Biesen en stagiair Yakub Dalli met veel plezier voor je klaar!

Eens bellen? 02/720.32.50

Kroton is bereikbaar op 3 locaties

In onze vorige nieuwsbrief las je dat we verhuizen van ons vertrouwde kantoor in Kraainem naar een nieuwe vaste stek in Wolvertem (Meise). Dat is ook zo, maar die verhuis gebeurt stapsgewijs. Voor even zijn we bereikbaar op drie locaties.

Nieuws