Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton-kantoor in Kraainem krijgt opfrisbeurt

Als je ons eerder al bezocht in ons kantoor in Kraainem zal je het mogelijk nog wel herinneren: honderden kaften, fardes, kartonnen dozen en een opeenhoping van papieren. Eerst stond alles netjes opgestapeld in onze kasten, maar naarmate ons klantenaandeel groeide vonden de documenten ook hun weg naar het kleine kantoortje om later eigenlijk elke lege plek op te vullen.

Daar is nu verandering in gekomen! In het kantoor van Hofstade pronkt in de aparte cowork ruimte een nagelnieuwe opbergkast met daarin de documenten waar we in Kraainem eigenlijk geen stockageplaats voor hadden. Dat geeft al meteen een hele nieuwe flair aan het kantoor in Kraainem.

Om daar nog een schepje bovenop te doen trakteerden we het interieur in Kraainem op een grondige opfrisbeurt. We lieten de verfborstels er even doorgaan om het kantoor een nieuwe uitstraling en sfeer te geven. Kom gerust eens een kijkje nemen om deze kleine make-over met je eigen ogen te bewonderen!

Kroton-kantoor in Kraainem krijgt opfrisbeurt

We moeten jullie niet langer vertellen over ons ‘nieuwe’ kantoor in Hofstade. Ondertussen vonden afgelopen drie maanden al heel wat (nieuwe) klanten hun weg naar de Tervuursesteenweg 246. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het kantoor in Kraainem niet langer op volle toeren draait. Ook daar staat ons team steeds paraat voor al je vragen, muizenissen etc. Het team kreeg wat meer ruimte om na te denken na een grondige opfrissing! En dat mag je best letterlijk nemen…

Nieuws