Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton schrijft mee aan een boek!

We zijn vereerd dat onze klant Philippe Billiet van Billiet&Co – die trouwens ook deelneemt aan het project – de fiscalisten van Kroton naar voren schuift om een deskundige bijdrage te leveren aan dit splinternieuwe handboek van de Brusselse Universiteit. Aangezien dit moment de gloire quasi altijd aan één van de Big Four boekhoudkantoren geschonken wordt, aanvaarden wij dit aanbod met volle goesting. En ook met de volle overtuiging dat we (op fiscaal vlak) wat te vertellen hebben.

De focus van het handboek ligt onder andere op missies en internationale organisaties in België. Op aanbeveling van Philippe vult Kroton het fiscale deel in. Dit gaat voornamelijk over de verplichtingen en mogelijkheden waarmee internationale organisaties te kampen krijgen op boekhoudkundig en fiscaal vlak.

Tegen het einde van de zomer is onze kennis neergepend op papier maar de publicatiedatum is nog onduidelijk. Het is de eerste keer dat Kroton – als kantoor – deelneemt aan dergelijk ambitieus project. Eigenaar en oprichter Luk Van Biesen mag zichzelf al langer auteur noemen, met enkele publicaties op zijn naam. Wordt vervolgd!

Kroton schrijft mee aan een boek!

Je leest het goed. Afgelopen maand zat er in onze mailbox opeens de opmerkelijke vraag of we zin hebben om ons steentje bij te dragen aan een publicatie van de Brussels Diplomatic Academy, een afdeling aan de Vrije Universiteit Brussel. Da's een aanbod dat we als rasechte fiscalisten niet afslaan!

Nieuws