Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Kroton sponsort Special Olympics

Op vrijdag 3 maart passeerde Piet den Boer op ons Kroton kantoor in Hofstade. Deze levende legende heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar kom: de Nederlandse spits maakte eind jaren tachtig furore bij KV Mechelen. Vandaag is hij de enthousiaste ambassadeur die de Special Olympics naar Mechelen lokt.

Wat Piet meebracht naar ons kantoor? Een uit de kluiten gewassen replica van Opsinjoorke: de 17e -eeuwse pop uit de Mechelse folklore. Na een babbeltje met Piet blinkten de ogen van team Kroton minstens even hard als ons Opsinjoorke. Oordeel vooral zelf.

De openingsceremonie zal doorgaan in het stadion van KV Mechelen. Wees maar zeker dat Kroton ook daar present tekent. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te supporteren voor de atleten!

Kroton sponsort Special Olympics

Van 17 tot en met 20 mei 2023 kroont Mechelen zich tot gaststad van de Special Olympics. Dat 3.500 sportievelingen met een verstandelijk beperking hun beste beentje voor zetten in de stad van de Maneblussers juichen we alleen maar toe. Daarom is Kroton trotse supporter én sponsor van deze editie. De beloning voor onze sponsoring? Een bezoekje van voetballegende Piet den Boer!

Nieuws