Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Ontmoet Jona, onze jobstudent in Hofstade!

Mensen die ons kantoor in Hofstade vaker bezoeken herkennen ‘m misschien wel. Jona deed gedurende de maand februari al één maand stage.

Momenteel is Jona goed op weg om z’n diploma te behalen. Hij studeert (hopelijk) binnen enkele maanden af als master in TEW (Toegepaste Economische Wetenschappen) aan de VUB. Hij woont in Zaventem, maar je kan hem ook wel eens spotten in Zemst als hij met zijn vriendin op stap is.

Als vrijdag in Hofstade te moeilijk is, zie je hem de rechterflank afschuimen bij S.K. Nossegem op zondag. Wees maar zeker dat je zijn vinnige voetbalstijl ook terug vindt in zijn werkethiek! Vinnig, accuraat, leergierig en vooruitdenkend zijn enkele kenmerken die z’n collega’s spontaan in de mond nemen wanneer ze Jona beschrijven.

Citytrippen, wandelen, tafelen, lezen… Het zijn maar enkele hobby’s die hij probeert te combineren, naast zijn pittige studies en sportieve uitspattingen dan. Tot één van z’n heimelijke genotjes behoort talen. Z’n talenknobbel is er, maar die mag van hem nog groter worden.

Je leest het al: alweer een mooie aanwinst voor het Kroton-team! Jona begon als stagiair en werkt nu als jobstudent… Wie weet waar eindigt zijn verhaal bij Kroton, quo non ascendum!

Ontmoet Jona, onze jobstudent in Hofstade!

Jona kroonde zich tot vaste jobstudent bij Kroton. Je ontmoet 'm elke vrijdag in ons Kroton-kantoor in Hofstade, waar hij al z'n boekhoudkundige skills volledig ontplooit!

Nieuws