Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Teambuilding Kroton naar DronePort

Jack Waldeyer is één van de aandeelhouders en initiatiefnemers (JK INVEST – JWMC) van DronePort en bezit een stevige passie voor luchtvaart. Meer nog, hij behoort ook tot het klantenbestand van Kroton. Jack werd dus meteen gebombardeerd tot dé geknipte persoon om ons rond te leiden en wegwijs te maken in de wereld van vliegtuigen en drones.

Jack gaf ons een uitzonderlijk boeiende uiteenzetting over de belangrijke rol die drones zullen spelen in het cargovervoer en in zeer specifieke transporten met betrekking tot de medische en farmaceutische wereld. De toekomst van drones in de luchtvaart zit er rooskleurig uit, mits ze obstakels onder de noemer van diverse uitdagende wetgevingen in Europa en interne concurrentie overwinnen.

Na de presentatie werd het tijd voor actie! Onze Kroton-medewerkers waanden zich allemaal even Maverick uit Top Gun tijdens een virtuele vlucht met een Mirage gevechtsvliegtuig. Het toestel scheurde aan 800 kilometer per uur door de lucht, bracht ons ter hoogte van ons kantoor in Kraainem en waagde zich aan een looping en andere vliegtrucs. Wees maar zeker dat we de need for speed voelden, zelfs met onze VR-bril op!

Na deze adrenaline boost deden we het wat rustiger aan tijdens een uiteenzetting over de visie van Kroton voor 2022-2025. Luk trapte de vergadering af om daarna het woord te geven aan Simon, die over de digitalisering sprak. Sven gaf dan weer meer uitleg over de boekhoudkundige verrichtingen voor de afsluit van het boekjaar. Dit alles vond plaats in het prachtige kader van Hof ter Musschen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Een heerlijk buffet, een goed glas én een bruisende sfeer ontbraken uiteraard niet!

Ps. Ervaar je Ook the need… the need for speed? Jack biedt bovenstaande formule aan voor groepen vanaf 10 personen. Contacteer ‘m dus gerust via dit e-mailadres: jack.waldeyer@skynet.be.

Teambuilding Kroton naar DronePort

Op dinsdag 31 mei organiseerde BV Kroton een heuse teambuilding voor alle medewerkers van onze kantoren in Kraainem en Hofstade (nabij Mechelen). De locatie? DronePort in Sint-Truiden, waar we werden ondergedompeld in de wondere wereld van drones in de luchtvaart.

Nieuws