Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Dossierbeheerder – Meise

Nee we zoeken geen duizendpoot. Wél een dossierbeheerder die weet dat een goede boekhouding start met de juiste vragen stellen. Waar willen klanten naartoe? Hoe kan je hun onderneming doen groeien met jouw kennis en expertise? Zo versterk jij het team!

Dit verwachten je van jou

Een diploma als Bachelor in Accountancy & Fiscaliteit (of ander soortgelijk diploma) en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een boekhoud- of accountantskantoor zijn vereist, maar onze toffe collega’s staan altijd voor je klaar om je bij te staan.

Je bent iemand met een scherpe geest. Je staat bekend om je nieuwsgierigheid en blijft constant schaven aan je kennis zodat je steeds mee bent met de laatste veranderingen.

Je bent een boekhouder die niet toegeeft op kwaliteit en instaat voor de correcte opvolging van je klantendossiers.

Met je sterke communicatieve vaardigheden ben je gewapend om naar klanten te luisteren en hen te helpen.

Je grootste talent zit ‘m in je allround en flexibel karakter: je kan facturen inboeken, fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting) uitvoeren, balansen en jaarrekeningen opstellen en eindbesprekingen met de klanten voeren.

Dit bieden we je aan

Je ontvangt een mooi salarispakket (met een brutoloon afgestemd op jouw ervaring), een pakket interessante extralegale voordelen en een bedrijfswagen met tankkaart na 1 jaar.

Je komt terecht in een team van 12 medewerkers dat voortdurend groeit. Je zal binnen ons kantoor ook de mogelijkheid krijgen om stabiel door te groeien.

Work-life balance? Die zit goed! Door de flexibele werkuren kun je zelf je tijd indelen.

Je vertoeft in een familiale omgeving, met voldoende ruimte om te babbelen over de leuke dingen in het leven. Samen het glas heffen of quizzen? Doen we!

Gezamenlijke bijscholingen in de fiscaliteit? Spreekt voor zich.

Of je nu een ervaren rot in het vak bent of je eerste stapjes zet in de accountancywereld: je zal doorgroeien tot een volwaardig dossierbeheerder met veel klantencontact.

 

Cv opgesmukt? Stuur ‘m dan op naar contact@kroton.be 

Tot snel!

 

 

Dossierbeheerder – Meise

Ons gezellige accountantskantoor in Wolvertem (Meise) verwelkomt graag nieuwe collega’s! We zoeken een dossierbeheerder die cijfers omarmt om de groeiende en bloeiende ondernemingen van onze klanten nog beter te ondersteunen.