Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
De BTW-aangiftes zitten er weer op!

Dankjewel aan onze klanten

Eerst en vooral, een welgemeende dankjewel aan onze klanten die hun documenten tijdig hebben ingediend! We begrijpen dat administratie niet het leukste deel van het ondernemerschap is en je het daarom graag voor je uitschuift tot her allerlaatste moment. Maar het hoort er nu eenmaal bij als ondernemer dus het zal altijd een prioriteit blijven in je ondernemersbestaan.

Zorg er dus voor de volgende kwartalen (opnieuw) voor dat alle documenten overzichtelijk en correct worden aangeleverd. Door voorafgaand aan de BTW-periodes zoveel mogelijk documenten digitaal te uploaden, besparen we tijd en moeite voor ons allemaal. Geen gedoe meer met ontbrekende documenten najagen tijdens het tweede kwartaal. Kunnen we dat zo afspreken?

Dankjewel aan het voltallige Kroton-team

Als accountants leven we van deadline naar deadline. Om even te ontsnappen aan de voortdurende tijdsdruk, stress en snelle opeenvolging van inleverdatums, trekken we met het ganse team (Kroton Hofstade & Kroton Meise) naar Maillard in Mechelen. Omdat elke Kroton-medewerker beloond moet worden voor hun toewijding en harde werk. En de inwendige mens moet ook af en toe versterkt worden, toch?

De BTW-aangiftes zitten er weer op!

Hallelujah, de BTW-periode is voorbij! Tijdens het eerste kwartaal van 2024 hebben we maar liefst meer dan 370 BTW-aangiftes op tijd verwerkt. Dat moet/mag (schrappen wat niet past) gevierd worden!

Nieuws