Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom in het Kroton-team, Alexander!

Je eerste dag op een nieuwe stageplek kan altijd wat onwennig aanvoelen: een vreemd bedrijf met onbekende gezichten. Maar in dit geval is niets minder waar. Want Alexander Bauwens liep/loopt (schrappen wat niet past) de deur van Kroton in Hofstade wel vaker plat.

Na twee periodes van vakantiewerk en een stage tijdens zijn middelbare schoolopleiding, verwelkomen we Alexander opnieuw. Deze keer doet hij stage tijdens zijn opleiding tot graduaat in accounting administratie aan de Thomas More hogeschool in Mechelen.

Alexander heeft veel goesting om de nuances van het boekhoudersvak te leren en zijn vaardigheden in de strijd te gooien om een waardevolle bijdrage te leveren aan Kroton. Om het volledige potentieel van een stagiair (en ook van een werknemer) te benutten, is het belangrijk om hen taken te geven die aansluiten bij hun opleiding: dat zal geen probleem zijn!

Maar bij Kroton Hofstade gaan we verder dan dat. We verrijken ook hun kennis over de rasechte klassiekers die vaak te horen zijn in de Tijdloze. Zo vinden we tussen de cijfers door ook nog wat plezier. En da’s exact wat Alexander van zijn stage verwacht. En wanneer hij niet aan het werk is of op de schoolbanken zit? Dan vind je hem vaak op reis of op z’n gamestoel.

Welkom in het Kroton-team, Alexander!

Spring je op maandag of dinsdag eens binnen bij ons Kroton-kantoor in Hofstade? Dan tref je daar nog tot en met eind mei onze 19-jarige (niet zo) nieuwe stagiair Alexander Bauwens.

Nieuws