Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom Shari!

Jeroen, die sinds kort deel uitmaakt van Kroton in Meise, ken je al uit onze vorige nieuwsbrief. Maar de naam Shari komt je misschien ook wel bekend voor, want ze is geen nieuwkomer. Sinds 1 juli 2023 maakt onze enthousiaste stagiaire officieel deel uit van het Kroton-team in Hofstade als volwaardig fulltime medewerker!

Na een mooie loopbaan als HR- en Front-end-manager was het tijd voor haar om nieuwe horizonten te verkennen. Een doorgedreven gesprek met een loopbaanbegeleidster wees haar op het belang van een baan waarbij uiterste precisie vereist is. Zo kwam de opleiding “Graduaat Accounting Administration” bij Thomas More op haar pad.

Tijdens de zoektocht naar een stageplek was een warm en hecht team van groot belang. Toen Luk en Sven haar verwelkomden, voelde ze direct een klik. De menselijkheid en service tegenover de klant zijn zaken waar ze dan ook veel waarde aan hecht. Omdat Kroton deze waarden duidelijk deelt, besloot ze om ook haar tweede stage bij ons te volgen. En van het een kwam het ander: na twee succesvolle stageperiodes boden we haar een vaste job aan! 

Shari zal Kroton Hofstade versterken met haar verworven kennis en haar snelle bijleerskills. Als voormalig manager beschikt ze ook over een schat aan ervaring in klantgerichte dienstverlening. Met Sven en Pieter als haar ‘peters’, wordt ze het aanspreekpunt voor bepaalde klanten.

We zijn enorm trots om Shari aan boord te hebben!

Welkom Shari!

We zijn razend enthousiast om aan te kondigen dat Kroton in een hogere versnelling gaat. Hoe? Met de versterking van twee geweldige collega's aan ons team, elk met hun eigen flair om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Maak kennis met onze nieuwe aanwinst bij Kroton Hofstade: Shari!

Nieuws