Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom in ons team Jona!

Afgelopen maanden ontplooide hij elke vrijdag z’n boekhouderkwaliteiten in ons kantoor in Hofstade. Ondertussen heeft hij een diploma als master in TEW (Toegepaste Economische Wetenschappen) op zak en is hij onze nieuwste aanwinst!

Waarom Jona inging op de jobaanbieding van Kroton? Dat vertelt hij je zelf:

“Ik heb voor Kroton gekozen omdat er een warme sfeer hangt binnen het bedrijf. Ik werd er tijdens mijn stage/studentenjob omringd door vriendelijke en zeer behulpzame collega’s die mij warm gemaakt hebben om mee te groeien met het bedrijf, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Dankzij de kennis en uitstekende begeleiding van mijn collega’s had ik het gevoel dat ik bij Kroton het meest en het snelst zou bijleren.

Ook het feit dat Kroton een gediversifieerde portfolio aan klanten heeft, maakte het des te interessanter. Zo kan ik mijn kennis aanscherpen overheen verschillende sectoren. Daarnaast is het ook fijn om mee te groeien met klanten die van hun zaak een mooi verhaal willen maken. Ik hou er ook van mensen te helpen dus kijk er erg naar uit deze klanten bij te staan bij al hun vraagstukken.”

We weten dat Jona een waardevolle en ambitieuze aanwinst is voor het Kroton-kantoor in Hofstade. Eigenlijk zijn we gewoon blij dat hij ins ons team zit. En das geen zever, gezever.

Benieuwd naar deze straffe meneer? Lees er meer over in dit artikel.

Welkom in ons team Jona!

Goed nieuws! Niemand minder dan Jona zal binnenkort een antwoord weten op al je boekhoudkundige en fiscale vragen. Je (her)kent ‘m vast nog wel: Jona kroonde zich tot stagiair en later ook tot vaste jobstudent bij Kroton.

Nieuws