Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Welkom Rik! Collega Sil in bevallingsverlof

Dat betekent dat Simon tot eind volgende week moeilijk bereikbaar is en Sil je vraag, mail of telefoontje dus niet op korte tijd kan beantwoorden. Op zijn vroegst start ze in september weer. We kunnen ons voorstellen dat je vraag niet zo lang kan wachten en we streven ernaar dat je dossier zo punctueel mogelijk opgevolgd wordt.

Daarom zijn de andere Kroton-collega’s meer dan bereid om je verder te helpen. Je las al dat Daniel ons team in het kantoor in Meise versterkt. Hij blijkt een geknipte tijdelijke vervanger voor Sil! Ook team Hofstade staat steeds voor je paraat.

Vragen, opmerkingen of warme felicitaties voor de kersverse mama, papa of opa? Je kan ons bereiken via info@kroton.be of op het telefoonnummer 02 720 32 50. We zien Sil graag als kersverse mama over een aantal maanden terug op de werkvloer!

Welkom Rik! Collega Sil in bevallingsverlof

Op woensdag 17 mei 2023 werden Krotoners Simon Tassignon en Sil Van Biesen de fiere papa en mama van Rik Tassignon. Terwijl collega Sil geniet van haar kleine wonder tijdens een aantal maanden bevallingsverlof, houden onze Kroton-collega’s de boel in beweging.

Nieuws