Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
we gaan samen op zoek naar oplossingen met en voor onze klant

Accountancy een beetje in mensentaal

Accountancy betekent voor ons the extra mile gaan. Waar we goed in zijn, drijven we door voor ons gevarieerd netwerk van klanten. We maken rapporten op, bekijken allerlei bedrijfsgegevens en geven je budgetadviezen om je winst op te knappen, organiseren audits en ondersteunen je in je personeelsbeleid.

Kortom, we gaan samen op zoek naar oplossingen met en voor onze klant. Elke klant krijgt een dossierbegeleider: dit is de contactpersoon bij wie je steeds terecht kan. Onder het motto is “domme vragen bestaan niet” begeleiden we jouw zelfstandige activiteit of vennootschap naar het juiste rendement.

  • Boekhoudingin mensentaal

    T-rekeningen, activa, passiva en de balans: voor sommigen het begin van een horrorverhaal, voor ons a walk in the park. Eigenlijk gaat het gewoon om de dagelijkse opvolging van de aankoop- en verkoopfacturen van onze klanten en het inboeken van bankuittreksels bij vennootschappen.

  • Fiscaliteitin mensentaal

    Onze klanten hoeven geen rekening te openen op de Kaaimaneilanden. Wij bespelen de boekhouding met onze fiscale kennis in die mate dat onze klant zo min mogelijk belastingen betaalt. Uiteraard passen we steeds de juiste wetgeving  toe. Onze klant hoeft niet té vertrouwd te worden met meneer de fiscus.

Klanten in de kijker

Nieuws