Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
boekhouding

Hoe we dit doen? Door alle inkomende en uitgaande financiële transacties van eenmanszaken (enkelvoudig boekhouden) en vennootschappen met bankuittreksels (dubbel boekhouden) via ons programma Exact Online te verwerken. En de nodige nuttige informatie voor uw bedrijfsvoering te geven.

je boekhouding optimaliseren zodat je niet té veel betaalt

Boekhouding een beetje in mensentaal

Voor ons a walk in the park, voor sommige ondernemers misschien a walk in Jurassic Park. Natuurlijk komt er bij het ondernemerschap een heleboel kijken. Gelukkig is ons team van superboekhouders in staat om advies te geven en je boekhouding te optimaliseren zodat je niet té veel hoeft te betalen.

boekhouding
  • Fiscaliteitin mensentaal

    Onze klanten hoeven geen rekening te openen op de Kaaimaneilanden. Wij bespelen de boekhouding met onze fiscale kennis in die mate dat onze klant zo min mogelijk belastingen betaalt. Uiteraard passen we steeds de juiste wetgeving  toe. Onze klant hoeft niet té vertrouwd te worden met meneer de fiscus.

  • Accountancyin mensentaal

    Bij accountancy gaan we een stapje verder. We analyseren de verwerkte boekhoudkundige stukken en vertalen de cijfers in een hapklare taal naar onze klant. Op maat gemaakt advies hoort daar natuurlijk ook bij.

Klanten in de kijker

Nieuws