Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
kroton missie

We goochelen met cijfers in een op maat gemaakte, zo interessant mogelijke boekhouding waardoor je geen euro te veel betaalt aan belastingen of sociale bijdragen. En er is meer. Door de ervaring en het enthousiasme van ons team kan je met eender welke complexe of technische vraag of wens bij ons terecht.

Fiscaliteit een beetje in mensentaal

De Belgische fiscaliteit is een wespennest van maatregelen waarin enkel de wespenkoninginnen hun draai vinden. Hier komt onze expertise dus van pas! De ingevoerde boekhouding verwerken we tijdens de afsluiting va het boekjaar zo optimaal mogelijk.

goochelen met cijfers zodat je geen cent te veel betaalt
  • Boekhoudingin mensentaal

    T-rekeningen, activa, passiva en de balans: voor sommigen het begin van een horrorverhaal, voor ons a walk in the park. Eigenlijk gaat het gewoon om de dagelijkse opvolging van de aankoop- en verkoopfacturen van onze klanten en het inboeken van bankuittreksels bij vennootschappen.

  • Accountancyin mensentaal

    Bij accountancy gaan we een stapje verder. We analyseren de verwerkte boekhoudkundige stukken en vertalen de cijfers in een hapklare taal naar onze klant. Op maat gemaakt advies hoort daar natuurlijk ook bij.

Klanten in de kijker

Nieuws