Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Anke Van Opstal

Anke was pas 23 jaar toen ze besloot om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ze legde eerst haar klanten aan huis in de watten, om daarna haar persoonlijke zaak op te richten in een huurpand. Een aantal jaren later opende ze haar eigen bloeiende schoonheidssalon in Humbeek.

Ze gaat er prat op om een totaalconcept aan te bieden voor de verzorging van ieders lichaam, gelaat en geest. Of je nu nood hebt aan een relaxerende massage na een zware werkweek of een nieuwe set gelnagels om terug vol zelfvertrouwen het kantoor binnen te wandelen: bij Anke ben je steeds welkom.

Bij Inner Beauty ontvang je een persoonlijke behandeling: van volledige kuren om je huid te verbeteren tot individuele behandelingen voor lichaam en gelaat, zoals epilatie en lichaamsverzorging. Bovendien geeft Anke je professioneel advies over de beste verzorging voor een gehydrateerde huid. Om dit te verwezenlijken werkt ze steeds met de beste producten van onder andere het Italiaanse merk Diego Dalla Palma Professional.

Even ontspannen of heeft je huid nood aan een intensieve verzorging?  Op naar het schoonheids- en huidverbeteringsinstituut Inner Beauty!

"Bij Inner Beauty ontvang je een persoonlijke behandeling"

Meet Anke, de schoonheidsspecialiste die je volledig in de watten legt in haar zaak ‘Inner Beauty' in Humbeek. Ze verwent je net dat tikkeltje meer tijdens een professionele gelaatsverzorging, pedicure, manicure, IPL-ontharingen en zoveel meer. Anke specialiseert zich ook in behandelingen die focussen op huidverbetering. Nood aan ontspanning? Eén adres!

Klanten in de kijker