Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
CrossFit Merchtem

Verschillende wetenschappelijke studies hebben al lang bewezen dat bewegen bijdraagt aan een langer, gezonder en gelukkiger leven. Dus waarom niet een versnelling hoger schakelen? Het principe van crossfit is eigenlijk heel simpel: combineer de meest effectieve ingrediënten van de meest effectieve sporten zoals gewichtheffen, lopen, intervaltraining en gymnastiek en tadaa: daar heb je je intensieve en doeltreffende work-out.

CrossFit Merchtem is de club waar vennoten Laurens & Sven en andere gediplomeerde coaches, voor je klaar staan om je fysieke doelen te bereiken. Wil je bruisen van energie en je uithoudingsvermogen uitdagen of heb je als doel om een rasechte weightlifter te worden? Wat je ook kiest, CrossFit Merchtem begeleidt je naar een gezondere, beter getrainde versie van jezelf.

Het maakt niet uit of je torenhoge ambities hebt en jezelf wilt kronen tot de fittest on earth of gewoon gezonder door het leven wil stappen: CrossFit Merchtem levert ongetwijfeld een meerwaarde aan je fysieke en mentale gezondheid. Studies beamen dat sport ook een positief effect heeft op je zelfvertrouwen en energielevel. Alleen maar voordelen dus! De handdoek om je zweet af te kuisen hou je best bij de hand, maar de calorieënteller op je Smartwatch ook!

CrossFit Merchtem doet wat het moet doen: bijdragen aan je algemene gezondheid. Maar daar stopt het niet. Omdat een uurtje crossfit gelijk staat aan een veelzijdige manier van bewegen, verhoogt een work-out ook je functionele vermogen in het dagelijkse leven. Bovendien zorgt de intensiviteit van zo’n work-out ook voor een groepsgevoel. En zo geraak je ’s avonds alleen maar makkelijker uit de zetel om te gaan sporten.

Toch liever een één-op-één begeleiding en coaching om je specifiek doel te bereiken? Dan is een sessie personal training misschien wel wat je zoekt. Of het nu gaat om één sessie of twintig: tijdens het individueel trainingsprogramma maak je op energetische wijze kennis met je mogelijkheden. De die hards kunnen op vaste tijdstippen trainen in de open gym. Het materiaal staat klaar, aan jou om te kiezen op welke manier je jezelf wil afmatten.

Klaar voor een gratis proefles? Vraag ‘m dan zeker aan via de website: www.crossfitmerchtem.com!

Warning: this is not your average CrossFit box!

 

"Fit, fitter, fitst bij CrossFit Merchtem"

Meet CrossFit Merchtem, de place to be om je fitheid en uithoudingsvermogen uit te dagen en te verbeteren. Ze gooien gewichtheffen, gymnastiek en intervaltraining in de mix met als resultaat een gevarieerde fitnesstraining.

Klanten in de kijker