Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Slagerij Jens & Jana

Jens Phlips en zijn vrouw Jana Heyvaert hebben sinds kort de populairste slagerij van Hofstade overgenomen. Na talrijke jaren te werken onder het begeleidend oog van Luc Phlips en Adi Keuppens – de ouders van Jens – staat de nieuwe generatie paraat. Hiermee stapt Jens in de voetsporen van zijn voorouders, die voor het jaar 1900 hun eerste slagerij opende in Haren.

Nu het na 30 jaar tijd werd om de fakkel door te geven, moesten ze een maand de deuren sluiten om de zaak op de Tervuursesteenweg voor te bereiden op de grote heropening. Waarom zou je iets veranderen wat al succesvol is? Hoewel er verfraaiingswerken zijn uitgevoerd aan het uiterlijk van de zaak, blijft Jens dus wel trouw aan de gerechten en recepten die al vier generaties in de familie zitten.

Zo blijft de slagerij ambacht en vakkennis ademen. Het visitekaartje? Dat blijven zonder twijfel de witte en zwarte pensen. Of het smaakvolle gehakt. Of de vleesbereidingen. Voor deze klassiekers trekken mensen vanuit alle hoeken naar het pittoreske Hofstade.

"Denk je aan een mals stukje vlees? Dan is slagerij ‘Jens & Jana’ in Hofstade de plek!"

Met Luc en Adi nu met pensioen, staat de nieuwe generatie al in de startblokken: Jens & Jana leiden nu de slagerij... Jens & Jana. De naam is nieuw, de vertrouwde recepten & gerechten zijn blijvers!

Klanten in de kijker