Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Spaceboy

“Kroton kwam eerder toevallig op mijn pad, maar de klik was er meteen”, vertelt Kato Vander Sande (25). “Ik was op zoek naar een boekhouder die écht tijd maakt om te luisteren naar je ondernemersvragen. Vennootschap of eenmanszaak, de juiste verloning: zaken waar ik geen ervaring mee had. Ook vandaag, drie jaar later, kan ik nog steeds steevast rekenen op een snel en accuraat antwoord van Kroton wanneer ik met vragen zit.”

“Als ondernemer wil ik vooral bezig kunnen zijn met mijn klanten en projecten. Dat is een bewuste keuze die ik met een gerust hart kan maken omdat Kroton zorgt dat alles in orde is”, legt Kato uit. “Natuurlijk kunnen ze niet elke mogelijke verantwoordelijkheid zomaar overnemen, maar ze zijn wel wakker. Ze signaleren de goede zaken en waarschuwen voor potentiële risico’s. Dat toont voor mij aan dat er bij Kroton een oprecht engagement leeft voor haar klanten. En dat wordt geapprecieerd.”

"To-the-pointadvies in mensentaal"

Spaceboy, oftewel Kato Vander Sande is een digital content creator uit Mechelen. Van webdesign tot de juiste teksten voor je social posts, Kato vertaalt de boodschap van haar klanten in heldere onlineverhalen. Voor helder boekhoudkundig advies kwam ze op haar beurt aankloppen bij Kroton.
  • Klant sinds 2018
  • Sector Digital content creator
  • Mensen in team 1

Klanten in de kijker