Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Weichie

Ieder bedrijf of elke organisatie heeft tegenwoordig wel een professionele, visueel mooie website nodig om relevant te zijn. Dat beseffen wij ondertussen natuurlijk ook. En daar komt Bob in the picture. Hij is een pro in alles wat met op maat gemaakte websites, webshops en applicaties voor zowel bedrijven als organisaties te maken heeft. Kijk maar naar onze website!

Daarnaast kent SEO geen geheimen voor Bob. Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord, maar wat is dat nu eigenlijk? Tenzij je de naamsbekendheid van Coca-Cola hebt of de enige boekhouder in de buurt bent, is het steeds belangrijk om jouw website zichtbaarheid te geven op het web. Het is natuurlijk de bedoeling dat zoveel mogelijk klanten snel op je website terecht komen. Een manier die het beste werkt is SEO of zoekmachineoptimalisatie. Klinkt misschien logisch, maar had je er zelf al aan gedacht? Bob wel! Hij volgt steeds de concurrenten op voor klanten met een SEO campagne bij weichie.com. Daarnaast creëert weichie.com extra landingspagina’s en integreert hij verschillende soorten software in één pakket. Het totaalbeeld dus eigenlijk.

Een digibeet voelt zich misschien al snel verloren, maar daar weet Bob wel raad mee. Gebruiksvriendelijkheid voor klant en cliënteel ziet hij als een absolute must wanneer hij een project aanneemt. Hij werkt meestal halve dagen aan de grotere lange termijnprojecten om zich daarna te focussen op het onderhoud voor bestaande klanten en kleinere projecten. Want een kwaliteitsvolle website zit ‘m volgens hem in de details.

Da’s iets wat hij in z’n groeiende carrière snel geleerd heeft. Tijdens z’n studies bemachtigde hij een buitenlandse stage in hartje Manhattan waarna hij meteen een job aangeboden kreeg. Hij volgde het advies van Kroton op om zijn student-zelfstandige activiteit om te vormen tot een eenmanszaak. Zo kon hij twee jaar lang voordelig en eenvoudig freelancen als Belg in de USA met een greencard op zak.

Hier kreeg hij meteen z’n allereerste en ook meest uitdagende en leerrijke project voorgeschoteld: een gloednieuwe website voor de afdeling neurologie van Columbia University. De website verstuurt medische gegevens van patiënten, dus het is bovendien ook de meest beveiligde website die hij ooit creëerde! Terug in België had hij de smaak van het freelancen te pakken en richtte hij samen met Kroton weichie.com op. Zonder Kroton had hij deze stappen nooit zo snel durven nemen. Vandaag is hij erg trots op z’n freelance agency met drie collega’s in Brussel en een collega in New York!

Bob wil het kantoor in Brussel behouden om de Belgische en Europese projecten bol te werken. Maar in zijn ultieme jongensdroom breidt hij uit met een tweede locatie in New York om mee te spelen op het hoogste niveau in de sector. Dromen mag en bovendien biedt hij met Weichie.com de hoogste kwaliteit binnen de gewenste deadline van de klant. Op zoek naar een volledige nieuwe website of eerder een uitbreiding van je huidige webshop? He’s got your back.

 

"Zonder Kroton had ik deze stappen nooit zo snel durven nemen"

Meet Bob, de 27-jarige webdeveloper uit Elewijt én de bouwer van onze nagelnieuwe website! Hij studeerde af als Multimedia Developer op Thomas More Mechelen en is – na een stage en job in the Big Apple – sinds 2019 ook oprichter van weichie.com. Z’n digitaal bureau in Brussel helpt bedrijven groeien in de steeds veranderende en populaire digitale wereld. Z’n grootste uitdaging? Klanten na een aantal muisklikken dat wow-gevoel bezorgen!
Tijdens z’n studies bemachtigde hij een buitenlandse stage in hartje Manhattan waarna hij meteen een job aangeboden kreeg.
  • Klant sinds 2016
  • Sector Website en app
  • Mensen in team 3

Klanten in de kijker