Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Verhuisteam

Een verhuis brengt veel zaken met zich mee. Hoe krijgen we die bombastische meubels van de bovenverdieping en hoe vervoer ik een waardevol of breekbaar item? Een goede verhuispartner helpt om de verhuisstress weg te nemen. Gelukkig staat Vehuisteam garant voor een professionele verhuiservaring.

Verhuisteam is de betrouwbare partner voor verhuizingen in heel Vlaanderen, met Mechelen als uitvalsbasis. Ze bieden niet alleen verhuizingen aan, maar ook complete huisopruimingen, waarbij ze het omvangrijke poetswerk uit handen nemen. Ook daarvoor hebben ze al het benodigde verhuismateriaal in huis!

Als het directe aanspreekpunt voor klanten bezoekt Koen persoonlijk de locaties om de verhuizing te bespreken. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en facturen en het verzorgen van de reclame . Daarnaast doet hij ook nog de nodige verhuismateriaalaankopen en stelt hij de planning op, waarbij hij de teams aanstuurt. Ook het IT-gedeelte van het bedrijf is zijn speelterrein.

Zijn werkdag zit dus vol administratieve taken. Koen begint met het tackelen van e-mails. Gedurende de dag stelt hij offertes en facturen op en geeft hij de teams de juiste instructies. Ondertussen houdt hij de boekhouding en andere taken nauwlettend up-to-date. En waagt hij zich aan de uitdagende taak om nieuwe klanten aan te trekken.

Als onmisbare schakel van Verhuisteam zorgt Koen er dus voor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Hoewel hij dus zelf niet vaak ter plaatse is tijdens de eigenlijke verhuis van een klant, waant hij zich soms toch een verhuisninja. Als er voor de eerste keer een kolossale vleugelpiano verhuisd moet worden bijvoorbeeld.

Maar hoe kom je in de verhuissector terecht? Na een brainstormsessie met z’n broer & neef én een grondig onderzoek leek er voldoende ruimte te zijn voor een nieuwe speler op de verhuismarkt. Met succes! Met grootse ambities droomt het Verhuisteam ervan om een belangrijke speler in de markt te worden én hun naam te vestigen als een gerenommeerde en betrouwbare keuze voor verhuizingen in Mechelen en ver daarbuiten!

Dus ben je van plan om te verhuizen? Je weet nu waar je terecht kan!

"We dromen ervan om een grote speler te worden in de verhuismarkt"

Meet Koen, de Mechelse verhuisheld én zaakvoerder van het Verhuisteam. Zoals de naam al verklapt: het Verhuisteam is een familiebedrijf dat zich specialiseert in particuliere verhuizingen!

Klanten in de kijker