Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Michael Lasoen

Onverwacht buitengesloten? Sleutel gebroken in het slot van je voordeur waardoor je niet meer binnen kan? Slot defect? Het zal je maar overkomen. En als je jezelf dan uiteindelijk in zo’n penibele situatie bevindt, ontvang je liefst zo snel mogelijk een oplossing.

Enter slotenmaker van LASOEN! Michael zorgt voor een snelle tussenkomst bij ieder slotprobleem. En dat 7 op 7. Bovendien beschikken de voertuigen van LASOEN over een scala aan materialen voor instant reparaties en duplicaten van je sleutels.

Je zou Michael een slotenmaker kunnen noemen, maar eigenlijk strookt dat niet helemaal met de realiteit. Want LASOEN doet veel meer dan sloten ‘maken’. Hij is gespecialiseerd in het openen van deuren met hoogtechnologisch materiaal zodat hij de schade aan je deur zo veel mogelijk beperkt. Je kan ook bij hem terecht voor een slot dat aan vervanging toe is of een nieuwe set sleutels na aankoop van je nieuwe woning.

Heeft je voordeur, kelderdeur of garagedeur een vervanging van cilinders, 3 punten plaat of elektrische stuitplaat nodig? Of is je brievenbusslot of vensterslot aan vervanging of extra beveiliging toe? Uitzonderlijke wensen vragen uitzonderlijke service. Met LASOEN is de klus zo geklaard, zonder kopzorgen en torenhoge afrekeningen.

De slotenmakerij komt ook tussen voor installaties, reparaties en in goede staatstelling in samenwerking met deurwaarders. Met LASOEN als rechterhand ervaart iedereen een hoge kwaliteit aan de beste prijs!

"Slotenmaker nodig? Bel Michael!"

Dit is Michael Lasoen: rechterhand van de gerechtsdeurwaarder en levensredder van iedere particulier die zich buitensluit in Vlaams-Brabant of het Brussels gewest. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller is Michael thuis in iedere uitdaging binnen de wereld van de slotenmakers!

Klanten in de kijker