Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Bert Mokta

Als vader van drie kinderen en gelukkig getrouwd met Joke, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om het leven comfortabel en gezellig te maken. Maar het ondernemersbloed stroomt ook gewoon door Berts aderen. Na een burn-out met daaropvolgend faillissement van zijn vorige werkgever, besloot hij in oktober 2020 zijn eigen firma op te richten. Een sprong in het diepe? Zeker, maar ook een schot in de roos!

Sinds december 2022 is hij fulltime zelfstandig en geniet hij met volle teugen van zijn kluswerk in en rondom Londerzeel. Of het nu gaat om kleine reparaties of grote projecten, Bert staat steeds paraat! Verlichting ophangen, kranen vervangen, laminaat leggen, ramen en deuren veranderen, zelfs zolders afwerken met gipsplaten: hij doet het allemaal met passie en vakmanschap.

Maar Bert is meer dan alleen een klusjesman. Hij is ook jouw persoonlijke kluscoach, klaar om je te begeleiden en te adviseren terwijl jij zelf aan de slag gaat. Met zijn kennis, ervaring en het juiste gereedschap streeft hij ernaar om problemen op te lossen en de wensen van iedere klant werkelijkheid te laten worden. En dat alles tegen een eerlijke prijs, zonder verrassingen achteraf.

Een typische werkdag voor Bert begint vroeg in de ochtend. Hij vertrekt vol energie naar zijn klanten: of het nu om een groot project of een mix van verschillende klussen gaat. Met vooraf een bezoek ter plaatse en een gedetailleerde offerte weet iedere klant precies waar ‘ie aan toe is. En dankzij zijn doordachte planning en voorbereiding kan hij meteen aan de slag. Na het avondeten met zijn gezin, is het tijd voor administratie. Denk aan offertes voorbereiden en bestellingen plaatsen.

De bouw van een gloednieuwe fietsenstalling? Daar is hij bijzonder trots op. Binnen twee weken transformeerde hij een oude constructie tot een moderne en functionele ruimte. Elektrische voorzieningen, een aangrenzende omheining en prachtige houten panelen voor de fietsen, inclusief (het oplaadpunt voor) de elektrische bakfiets? Bert Mokta!

Berts ultieme droom in zijn carrière? Het kopen van een gebouw om het volledig te renoveren en daarna te verhuren of te verkopen. Een project van begin tot eind beheren, waarbij hij zijn creativiteit en vakmanschap volledig kan uitspelen.

Moet er een klus geklaard worden? Denk dan aan Bert ‘Mokta‘, de klusser die alles voor elkaar krijgt. Met zijn talent, ervaring en passie voor het vak, zorgt hij ervoor dat alles er perfect uitziet.

 

 

"Is er iets kapot? Den Bert ‘Mokta’! "

Ontmoet Bert, de 38-jarige klusser uit Londerzeel die alles voor elkaar krijgt. Ahja, hij 'Mokta'.

Klanten in de kijker