Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Bruno & Cynthia Verhoeven

Bruno: “mijn grootste uitdaging? Een oldtimer perfect laten rijden”

Bruno Verpoorten kreeg de automicrobe al snel te pakken dankzij z’n vader, die werkte als automonteur bij Jaguar België. Papa Verpoorten was dol op racewagens en leerde Bruno al snel alle geheimen van de branche. Deze kennis past hij sinds 1989 met liefde toe als zelfstandige en zaakvoerder van B A A Z Company, afdeling B.A.T.S.

Bruno specialiseert zich in de reparatie en restauratie van oldtimers. Of het nu gaat om mechaniek, elektriciteit of carrosserie: hij reviseert elke motor tot deze opnieuw z’n topniveau bereikt.

Hij onderhoudt deze oude wagens met respect voor hun authenticiteit. Dat is ook de reden waarom verschillende bedrijven beroep doen op de bekwaamheid en professionaliteit van Bruno. Hij houdt van de uitdaging dat ieder project biedt en gaat elke dag met de grootste motivatie aan de slag: of het nu gaat om een kleine reparatie of een tijdrovende klus voor een klant die wil dat z’n oldtimer tip top in orde is. Enkel het beste resultaat volstaat, zoals hij van z’n vader leerde. Maar laat hard werken volgens hem nu net de boodschap naar geluk betekenen.

Cynthia: “hoe kan ik ervoor zorgen dat voor jezelf zorgen je belangrijkste prioriteit wordt?”

Cynthia monteert misschien geen auto’s, maar deze twintiger en zelfstandige (h)erkent – net zoals haar vader- de weg naar geluk. Haar brede interesseveld resulteerde in de oprichting van Allround Zen Therapy. Cynthia verhoogt het niveau van mindfulness en leert iedereen om voor zichzelf te zorgen, tijd en rust te nemen en te luisteren naar hun lichaam.

We leven in een maatschappij waar de druk erg hoog ligt en waar alles snel snel snel moet gaan. Als individu kom je dus erg snel onder stress te staan. Cynthia probeert deze druk een halt toe te roepen in haar eigen leven, maar ook in het leven van anderen. Door middel van dans bijvoorbeeld. Ze is sinds klein af gepassioneerd door dans en geeft ondertussen ook professionele dansopleidingen in hedendaagse dans.

Ze ontdekte dat yoga dient als de perfecte manier om haar (dans)lichaam in balans te houden en ruimte te geven aan de nodige ontspanning en rust. Zo leerde ze na een aantal blessures bewust omgaan met haar lichaam. Hier komt dan weer mindfulness aan te pas, want het is erg belangrijk om je bewust te zijn van hoe je beweegt en wat je tot rust brengt. Deze kennis reflecteert Cynthia ook tijdens een sessie aromatherapie waarbij ze werkt met de kracht van de natuur.

Haar grootste uitdaging? Begrijpen hoe ze anderen helpt om rust te vinden in deze prestatiemaatschappij. Ieder lichaam en ieders gedachtegang verschilt, waardoor ieders prioriteiten ook variëren. Het leven is dus steeds een zoektocht naar verschillende manieren om te leren ontspannen en om voor jezelf te zorgen. Dat zou volgens Cynthia je grootste prioriteit moeten zijn.

Elke werkdag ziet er anders uit: van privé-danslessen in de ochtend en aromatherapie-massages overdag tot yogalessen in de avond. Uitzoeken hoe je door middel van vrij bewegen meer over jezelf kan leren en je bewust wordt van jezelf – zowel mentaal als fysiek – vindt Cynthia intrigerend. Een eigen behandelingsruimte en yoga- en dansruimte openen is haar ultieme droom.

 

 

 

"Ontmoet de veelzijdige familie Verpoorten"

Meet Bruno en Cynthia Verpoorten, vader en dochter met een hart voor auto’s en mindfulness. Bruno sleutelt dagelijks aan oldtimers terwijl Cynthia anderen helpt om even tot rust te komen. Een breed spectrum aan vaardigheden gegarandeerd!

Klanten in de kijker