Boekhouding Accountancy Fiscaliteit
Tuinaanleg Sven Hendrikx

Sven inspireert je graag met een allesomvattend aanbod in tuinaanleg, tuinonderhoud, het leggen van klinkers en tegels en het plaatsen van omheiningen. Dit alles met oog voor jouw wensen en zijn onbegrensde passie voor groen. Groot of klein? Tuinhuis zetten of oprit en terras opsmukken? Maakt niet uit, Sven is ervan overtuigd dat iedereen die van buitenleven houdt, het recht heeft om te genieten van een droomtuinervaring.

Zijn liefde voor groen kent écht geen grenzen. Op amper 19-jarige leeftijd begon hij zijn loopbaan als zelfstandig tuinaannemer in bijberoep. Al snel merkte hij dat véél mensen op zoek waren naar een ontzorgend bedrijf voor zowel de aanleg als het onderhoud van hun buitenruimte. Daarom besloot hij 7 jaar geleden de sprong te wagen naar een volledig zelfstandige onderneming. Nu is hij de trotse eigenaar van een bloeiend bedrijf met een gerespecteerde reputatie, gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als -onderhoud.

Met een vaste werknemer. Al twee jaar wordt Sven bijgestaan door een vakkundige collega, die net als hij de groenervaring van elke klant centraal stelt, of het nu gaat om een kleine tuinrenovatie en -onderhoud of een groots tuinaanlegproject.

Je leest het goed: geen project is hem te zot! Ondanks zijn jeugdige leeftijd is hij al behoorlijk ervaren en heeft voor iedereen iets in petto. Als recreatief springruiter kent hij ook de kneepjes van het vak voor het aanleggen van pistes, paddocks, weideonderhoud en het installeren van schuilstallen.

Zorgen voor het totaalplaatje, dat doet hij het allerliefst. Hij geniet er het meest van om een oude, versleten tuin om te toveren tot de gedroomde buitenruimte van z’n klant. Dat gevoel van voldoening is onbetaalbaar. Maar zijn allerleukste project? Dat is de buitenruimte waar hij momenteel aan werkt, want het omvat een beetje van alles.

Denk aan terrassen en paden rondom het huis in polybeton, een regenwaterput in de oprit gevolgd door een waterdoorlatend steentapijt, een prachtig tuinhuis met schuiframen en een overkapping. En natuurlijk nemen ze ook de beplanting voor hun  rekening. Het resultaat? Een tuin die nog mooier is/wordt dan wat de klant zich had voorgesteld.

"Mijn ultieme droom is al half uitgekomen: een gezond bedrijf met een goede reputatie"

De zomer komt eraan! Bij warm weer is er niets zo zalig als zonnestralen buiten opvangen. Correctie: er is niets zo zalig als zonnestralen opvangen… in je eigen tuin. Zelfstandig tuinaannemer Sven Hendrikx creëert een prachtige buitenomgeving waarin je kan genieten en onthaasten van het dagelijkse leven.

Klanten in de kijker